Qui som

Ascensors segurs i fiables des de 1982

Ascensors ELEVA·DOR, S.A. és una empresa familiar amb una trajectòria que es remunta a la seva fundació el 1982. Som especialistes en la instal·lació, reparació i conservació d'una àmplia varietat d'aparells elevadors, destacant-nos en els darrers anys per la nostra dedicació a la modernització d'ascensors i la rehabilitació de edificis que no tenen aquest indispensable servei.

En qualitat d´empresa familiar, ens enorgulleix destacar que la nostra proposta comercial sempre ha estat impregnada d´una sòlida política empresarial basada en la qualitat i un tracte personalitzat amb cadascun dels nostres clients. En dur a terme la nostra feina, ens associem amb fabricants consolidats al món de l'elevació, cosa que ens permet oferir productes recolzats pels últims avenços tecnològics i mecànics, garantint així la seguretat i fiabilitat en cada projecte que emprenem.

La nostra activitat principal se centra en el manteniment d'ascensors i comptem amb un equip de professionals altament qualificats per dur a terme tasques de manteniment i reparació. Distingim el nostre compromís en oferir serveis tècnics d'avaries els caps de setmana i els rescats de persones atrapades en ascensors les 24 hores del dia, tots els dies de l'any.

Creem connexions

Des de muntatges en edificis i naus de nova construcció fins a la rehabilitació d'edificis sense ascensor, a Elevador S.A. ens ocupem de tot. En cas de rehabilitació, oferim un servei integral que inclou un estudi detallat de la ubicació de l'ascensor, així com la realització de qualsevol treball addicional necessari. Des de paleta fins a fontaneria, tancaments metàl·lics i estructures especials per a instal·lacions en exteriors, el nostre equip complet està a la vostra disposició.

A Elevador S.A. ens esforcem contínuament per superar les expectatives dels nostres clients, brindant solucions elevades que milloren la qualitat de vida i l'accessibilitat a cada projecte que emprenem.

Deixa'ns un missatge

Estem a la teva disposició per atendre't en allò que sigui necessari. Omple el següent formulari i fes-nos arribar els teus comentaris i peticions. Et donarem una resposta com més aviat millor.